Meegaande Disruptive Maverick aka Human Airconditioner zoekt plek om te inspireren

Dit: De durf om heel eigen te zijn, anders als wenselijk, geïnspireerd creërend, structuur hebben en toch vrij zijn, dynamisch en relaxt tegelijk, mensgericht. Ik weet dat er zo’n plek is die graag in zee gaat met een autonome, meegaande, eigenzinnige visionair. Dat ga ik bij jou vinden.  

Om jou een beetje te laten transpireren. Daar word je uiteindelijk beter van, toch?!

  • The wheels of time are turning. Life is full of olympic achievements.
    The wheels of time are turning. Life is full of Olympic achievements.

    Jij snapt nl. mijn grootste talent: aanwezig zijn. Aan staan. Onbewust aanvoelen waar ik moet zijn en wat ik daar moet doen om de dat wat nodig is in gang te zetten. De human airconditioner: zorgt ongemerkt voor een prettig klimaat. Het wordt pas ongemakkelijk als ik uit sta.

  • Sta ik aan, dan kan ik ongelooflijk goed en makkelijk samen creëren en weet ik dat precies aan te laten sluiten op dat wat je wilt bereiken.
  • En zo kom ik op mijn puntenslijper-functie: scherpslijpen waar nodig. Ik weet wat jij wilt en weet dat haarscherp te duiden. En beperk me daarbij niet tot de bestaande realiteit. Een potlood met zes punten is óók een potlood. En heeft zijn functie. En dan waarschijnlijk precies die, die jij op dat moment nodig hebt.
  • En passant inspireer ik: ik weet mensen te enthousiasmeren, ze mee te nemen, ze te verbinden, waar dan ook mee.
  • Dit ook nog: mijn tijd vooruit, snelle denker, altijd in ontwikkeling en gelukkig nieuwsgierig. Fundamenteel onderzoeker en oplosser.
  • Alles is mogelijk en There is a time and place for everything.

Dus: als dit je intrigeert: 06 21 802 591! Ik kijk er naar uit hoe we elkaar vinden. Tot snel!

Oh, en ik ben vooral ook echt heel lief!