Annette Hoorn: Ze ziet je echt en kruipt naar binnen, raakt aan wat naar voren mag komen. Weerstand en foefjes weet ze respectvol te benoemen en te omzeilen. Ze heeft iets wezenlijks veranderd. Er groeit een vertrouwen in mij dat ik niet eerder heb gehad.

- sessie

Onzekerheid als professional, dat zat mij zo enorm dwars! Ik kon mij volledig uit het veld geslagen voelen door die onzekerheid. Zo lastig was het dat het mij in de weg begon te zitten. Ik wil een duidelijk product, een duidelijke visie, een eenduidige boodschap. En dat lukte niet door mijn onzekerheid over mijn eigen cappaciteiten.
Met Isabelle kan ik echt praten! Niet kletsen, niet oppervlakkig, geen vaste maniertjes of technieken. Zij ziet jou echt en kruipt naar binnen om dat aan te raken wat naar voren mag komen. Al mijn verdedigingsmechanismen, afweer en foefjes om niet naar mijn pijn te kijken, weet ze te benoemen en te omzeilen. En dat op zo’n respectvolle manier, dat ik mij volledig gezien en gehoord voel.
Zij weet door de juiste vraagstelling en opmerkelijk sterk inzicht je naar binnen te leiden naar dat wat veranderd mag worden. En daar bleef het niet bij.
Vanuit dat punt van pijn en verwarring kan zij de draad weer oppakken. Ze gaf mij inzicht in mijn eigen kunnen. Liet me mijn successen voelen, mijn kwaliteiten zien en mijn talent waarderen. Kortom mijn basis werd neergezet. Een gefundeerd gevoel van mijn cappaciteiten en vaardigheden als professional. Haar zuiverheid in het inzicht en haar zuiverheid in hoe ze mij benadert heeft mij enorm geraakt.

De volgende dag nam ze nog even contact met mij op, om te horen oe het gaat. En hoewel ik in eerste instantie niet zoveel merkte van de invloed van het gesprek. Heeft het in mijn basis iets wezenlijks veranderd. Er groeit een vertrouwen in mij dat ik niet eerder heb gehad. Als ik de onzekerheid voel opkomen voel en zie ik Isabelle weer bij me zitten. Zij wijst me er dan op bij mezelf te blijven en mijn waarde te zien.

Als je de behoefte heb om met 1 gesprek iets in je leven echt aan te pakken, maak dan een afspraak met haar. Met haar uitzonderlijk vermogen mensen te “lezen”; Verandering gegarandeerd!, Annette Hoorn, Vrijbuiten