Harmen Middelkoop: Verbluffend hoe snel en goed Isabelle feilloos tot de kern komt. En dat in verbinding en met humor. Nazorg gesprek was constructief.

- sessie

Ik heb Isabelle ontmoet bij een open coffee in Dronten en omdat ik wel wat duiding kon gebruiken heb ik een afspraak met haar gemaakt. Nou, daar heb ik geen spijt van gehad! Nadat zij mij enige tijd had aangehoord stelde zij mij enkele vragen om vervolgens feilloos tot de kern van het probleem door te dringen. Zij doet dat op een heel prettige wijze en volledig in verbinding, respectvol en vertrouwelijk. Zij is een open en vriendelijk persoon met de nodige humor, wat het gesprek met haar naast erg verhelderend ook heel aangenaam maakte.
Na ongeveer drie tot vier weken heeft zij contact met mij opgenomen om te vragen hoe het gaat. Dit hoort standaard bij haar nazorg en heb ik als zeer positief ervaren, immers verandering is niet altijd eenvoudig en kan de nodige vragen oproepen. Daar speelt zij op in en zoals gezegd was dit “nazorggesprek” erg constructief.
Het was en is voor mij verbluffend hoe snel en goed Isabelle tot de kern van het probleem kan doordringen en dan met de juiste adviezen komt om hier mee om te gaan. Werkelijk bijzonder en zoals gezegd is zij een fijne persoonlijkheid om mee om te gaan. Dus als je wel wat advies kunt gebruiken op de gebieden waar zij in gespecialiseerd is, dan is zij een absolute aanrader. Harmen Middelkoop