Ingrid Rozema: Isabelle stelt gedurfde vragen die maken dat je nadenkt over waar het écht om gaat. Ik ben enorm geholpen met de handvatten die ik van Isabelle heb gekregen. En echt waar.... je snapt er niks van.... maar ineens beginnen er dingen zomaar op hun plek te vallen.

- sessie

Ik ben bij Isabelle terecht gekomen omdat ik heel erg aan het twijfelen was over welke kant ik nu met mijn bedrijf op wilde gaan. Waar doe ik goed aan? Wat past bij me? Hoe groot wil ik groeien? etc. Ik had Isabelle daarvoor al een keer ontmoet bij een event en had direct het idee dat ik graag een keer met haar zou willen sparren. Dat heb ik gedaan en dat heeft me veel gebracht!

Isabelle is een ontzettend betrokken en warm persoon. Iemand die met beide voeten op de grond staat maar ook iemand die je uitdaagt om na te denken over meer dan praktische zaken, resultaten & dagelijkse doen.
Isabelle weet het breder te trekken en haalt je uit jouw eigen beperkte kijk op je situatie. Ze stelt gedurfde vragen die maken dat je nadenkt over waar het écht om gaat. Ik ben het gesprek met Isabelle uitgestapt met een tollend hoofd maar ook met een enorm fijn en gesteund gevoel en de overtuiging dat ik er een ‘friend for live’ aan heb overgehouden. Ik ben enorm geholpen met de handvatten die ik van Isabelle heb gekregen. En echt waar…. je snapt er niks van…. maar ineens beginnen er dingen zomaar op hun plek te vallen.
Isabelle, dankjewel dat ik jou heb mogen leren kennen! Ingrid Rozema, Krachtaardig