Julia Arnscheidt: Er is een enorme ruimte gekomen. Ruimte voor mezelf. Die ik mezelf vaak niet gun(de). De ruimte om 100% trouw te zijn aan mezelf. Ook je kijk en nadruk op systemen (bv. mijn gezin) vond ik verfrissend en waardevol.

- sessie

Lieve Isabelle,
Dank je wel voor de mooie wandeling die ik afgelopen week met jou mocht maken. Het was bijzonder! De pittige regen maakte mij niets uit. Eigenlijk heb ik hem amper opgemerkt. (Alleen mijn doorweekte schoenen en broek waren getuige van de hoeveelheid water die moet zijn gevallen…;-))
Ik vond onze wandeling bijzonder omdat jij er met je volle aandacht voor mij was en ook de dingen opmerkte die ik niet zag. Letterlijk en figuurlijk. Je intuïtieve manier van coachen vond ik erg fijn. Net als de symboliek die we overal tegenkwamen. Bijvoorbeeld dat ontzettend grote open hart in een boom. Bam, die raakte mij, want dit is precies wie ik ben en wil zijn.
Ik voelde de hele tijd jouw liefde en dat ik precies zo mocht zijn als ik ben. Heerlijk. Bekrachtigend. Wat ik al langer weet heb ik met jou weer helemaal mogen doorvoelen. Er is een enorme ruimte gekomen. Ruimte voor mezelf. Die ik mezelf vaak niet gun(de). De ruimte om 100% trouw te zijn aan mezelf.
Je hebt me laten zien dat mensen om me heen onzeker worden als ik me niet echt laat zien. En dat ik daarmee voor mezelf situaties creëer waar ik niet op zit te wachten. Ook je kijk en nadruk op systemen (bv. mijn gezin) vond ik verfrissend en waardevol. Daarmee heb je me verder geholpen ook al kan ik nog niet precies onder woorden brengen hoe. Ik geloof dat je me onder meer vroeg: wat doe jij voor het systeem, wat beteken jij ervoor? Dat gaf me helderheid over hoe belangrijk en waardevol mijn rol thuis is, en niet alleen daar. Het heeft me er weer aan herinnerd, het weer op mijn netvlies teruggebracht.
En ook je woorden over de oude en de nieuwe wereld waren raak. Je weet te benoemen wat ik voel en laat me daarmee zien dat ik niet gek ben. Sterker nog, ik voel dat we 2 ‘soulsisters’ zijn.
Ik heb je toevertrouwd dat ik het allerliefste weer (meer) wil gaan coachen. Dat ik ook anderen wil helpen om hun hart te openen voor zichzelf. Want dat is wat ik heel sterk voel: dat ik bij iedereen die ik tegenkom heel snel het hart zie. “Ik zie jouw hart en je schoonheid nog voordat jij hem ziet”, zo zei ik het en dat meen ik. Ik heb zoveel liefde in mij en kan jou helemaal ontvangen. Zonder oordeel. Precies zoals je bent. En ik voel en weet zeker dat dit is wat ik moet doen. Omdat dit mijn talent is en ik op die manier bijdraag aan het versterken van vrede en universele liefde. En weet je, de afgelopen week heb ik al 4 coachingsgesprekken gevoerd!
Lieve Isabelle, ik weet dat als ik dansend door het leven ga, ik alles kan creëren wat ik wil. Onze wandeling heeft er sterk aan bijgedragen dat ik juist dat nu doe: dansen, licht leven, spelen, ontdekken, plezier hebben… Je zei tegen me: “het gaat stromen als je doet wat het belangrijkst voor je is.” En dat klopt precies.
Mooi werk doe je. Dank je wel!
PS. Vandaag heb ik ook nog eens je lieve mail ontvangen over de kern van onze wandeling en jouw nazorg. Geweldig! Je bent een schat! Julia Arnscheidt, Schrijven met impact