Mirjam van Gaalen: Isabel voelt en vertaalt. Isabel inspireert. Isabel geeft duiding. Isabel leert je te vertrouwen. Na mijn zalige, verhelderende sessie met Isabel weet ik nu wat ontbrak, en kan ik niets anders dan rust en vertrouwen voelen.

- sessie

Welke tekst gebruik je als in woorden nauwelijks te beschrijven is waar Isabel toe in staat is? Als iemand zich neer zet als ‘orakel’ waarvan de definitie is:
een persoon of bemiddelaar die beweert over profetische gaven te beschikken en in staat is een door een godheid ingefluisterde boodschap te brengen” (aldus Wikipedia).

Isabel gaat op zoek naar jouw kern. Isabel laat je zien waar je staat. Isabel voelt en vertaalt. Isabel inspireert. Isabel geeft duiding. Isabel leert je te vertrouwen. Op een intelligente, niet zweverige, maar bijna fluïde wijze met een vleugje humor onderzoekt Isabel samen met jou wie jij in de kern bent en wat jij in dit aardse leven te doen hebt.

Ik was er bijna. Dat wist ik. En toen ik Isabel ontmoette was dát exact wat zij mij terug gaf. Ze zei: “je bent er bijna hè?”. En ik dacht, wów als jij dat weet, voelt, ziet, ervaart, dan ben jíj de aangewezen persoon om mij te helpen bij juist dat laatste stukje. Dat waar ik al een tijdje mee bezig was en niet helemaal afgerond kon krijgen. Na mijn zalige, verhelderende sessie met Isabel weet ik nu wat ontbrak, en kan ik niets anders dan rust en vertrouwen voelen. Isabel heeft mijn innerlijk licht weer ontstoken. We hebben mijn boodschap helder gekregen. Ik weet waartoe ik hier ben en wat ik te doen heb. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Liefs, Mirjam van Gaalen, Miss Canvas