Samira Salman: Al een tijd wilde ik een andere weg inslaan met mijn bedrijf. Dankzij een goed en fijn gesprek met Isabelle, wist ik wat ik écht graag wil doen. Gesprekken met mensen verlopen soepeler, kansen bieden zich nog duidelijker en sneller aan.

- sessie

Al een hele tijd zat ik er tegen aan te hikken om een andere weg in te slaan met mijn bedrijf. Ik doe heel lang twee dingen tegelijk en dat ging niet langer. Dankzij een heel goed en fijn gesprek met Isabelle, kreeg ik de bevestiging van wat ik écht graag wil doen. Dat was zo fijn! Eigenlijk een soort schop onder m’n kont, want ik wist het al heel lang. Maar soms heb je iemand nodig om je dat inzicht te geven.

Sinds ik besloten heb te stoppen met het een en te focussen op hetgeen waar ik heel blij van wordt, lijkt alles een stuk soepeler te gaan.

Gesprekken met mensen verlopen soepeler, kansen bieden zich nog duidelijker en sneller aan. Ik ben er nog niet, maar er zit duidelijk veel beweging in. En veel positieve energie! Samira Salman, Eventgoodies