Willem Mulder: Isabelle kijkt waar bij jou knelpunten zitten waar jij dagelijks mee wordt geconfronteerd, en in een enkel gesprek jou daar in bijstaan en dat jij tot een openheid komt om op een betere manier mee verder te gaan.

- sessie

Isabelle ontmoete ik op een netwerk bijeenkomst, vrij direct zag ik aan haar hoe zij de aandacht gaf aan de persoon die sprak in aanwezigheid van enkele ondernemers. Uit die aandacht of wel het luisterend oor, heeft zij een bijzonder spiritueel vermogen om met jou een gesprek aan te gaan en kijkt waar bij jou knelpunten zitten zowel zakelijk als privé en met die knelpunten kan zij met jou die hobbels waar jij dagelijks mee wordt geconfronteerd en met heel veel energie om die te proberen op te lossen, in een enkel gesprek jou daar in bijstaan en dat jij tot een openheid komt om op een andere of betere manier mee verder te gaan en niet te blijven hangen in jou dagelijkse knelpunten.

Neem nou maar eens gewoon contact met haar op dan zal je zien wat een rust en inzicht dit kan geven bij jou en dan kun je weer met een lach en de kracht verder. Het contact dat ik heb gehad heeft mij zeker geholpen om weer in het gareel te komen. Succes, Willem Mulder