Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven voor mijn verschillende gespreksvormen. Maatwerk in gespreksvorm brengt maatwerk tariefering met zich mee. Ervaar je een drempel, kaart het aan, ik weet zeker dat we eruit komen.

(verkocht)
Inzichtsessies
Voor reguliere inzichtsessies reken ik €450 (ex. BTW voor bedrijven). Een sessie duurt in het algemeen zo’n 1,5 à 2 uur.

Een sessie is inclusief uitgebreide synopsis van de sessie per mail, de follow up sessie (belgesprek van ongeveer een half uur) en de ‘levenslange’ nazorg. Zie ook Inzichtsessies.

Inzichtgesprek
Een inzichtgesprek kost €150 (ex. BTW voor bedrijven) en duurt een uur. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Mini-inizichtsessies
Mini inzichtsessies kosten €25 per keer, tenzij anders aangegeven. Je ontvangt hiervoor geen factuur of bon. Minisessies duren zo’n 15 à 20 minuten.

Uitgestelde of gespreide betaling
Als je niet in staat bent (ineens) te betalen, heb je de mogelijkheid tot uitgestelde of gespreide betaling. Dit kan wanneer we beide een goed gevoel hebben over deze benadering. We maken een afspraak over een realistische termijn en eventueel ook een realistisch budget, om te voorkomen dat we elkaar in de problemen brengen. We hanteren normale factureringsafspraken, maar je betaalt mij wanneer je de middelen hebt binnen de afgesproken termijn.

(Asynchrone) Wederkerigheid
Wanneer je niet (volledig) met geld wilt of kunt betalen, kunnen we het hebben over wederkerigheid: je betaalt al dan niet een deel met geld en verder met een wederdienst of -product. Dat mag asynchroon, oftewel, het hoeft niet direct vooraf te gaan aan, of te volgen op, de sessie. Mijn voorwaarden hiervoor zijn ten eerste dat je zelf met een voorstel komt over wat je er tegenover wilt stellen zodat we hierover tot overeenstemming kunnen komen en ten tweede stel ik een referentie op LinkedIn en Google zeer op prijs.

Dāna
Je kunt er ook voor kiezen om voor mijn sessies het oosterse principe van Daña te hanteren. Soms hanteer ik zelf voor een activiteit dit principe. Dāna is een oefening in vrijgevigheid waarbij ik aan jou laat wat je aan mij wilt geven. Meer informatie over Dāna vind je hier.

Andere werkzaamheden
Wanneer de werkzaamheden significant anders zijn dan de reguliere inzichtsessies, kijken we hoe mijn werkzaamheden en mijn uurtarief zich verhouden tot jouw wensen. Uiteraard geef ik je inzicht in mijn werkzaamheden en we stellen samen prioriteiten. Door jouw waardebepaling van mijn activiteiten en die van jouzelf, gaan we in dialoog en komen we tot een tarief waar we beide achterstaan. De basis voor mijn samenwerkingen en diensten is wederkerigheid, openheid en vertrouwen. Afhankelijk van je behoefte zoeken we samen naar een vorm waarbij we open en in vertrouwen kunnen werken. Ik kan je daarvoor een voorstel doen, waarover we kunnen overleggen.