Referenties

Mijn klanten zijn zich na een gesprek bewust van hun knelpunt en gaan altijd gëinspireerd en in (hernieuwde) balans weer verder, wetend wat te doen. Ik weet het wezenlijke aan te raken, te duiden en de essentiële verandering in gang te zetten. Inspiratie, harmonie, heelheid, rust en nog veel meer zijn het gevolg. Lees de referenties hieronder (of de uitgebreide versie door op de foto te klikken) en overtuig jezelf.

Lars Lutje Schipholt: Een sessie met haar heeft me geholpen duidelijker te krijgen wanneer ik in mijn kracht zit (en wanneer niet ;-). Dat doet ze op een laagdrempelige, fijne en toegankelijke wijze. Ik denk er nog regelmatig aan terug bij het maken van keuzen en ik merk dat het me helpt focus te houden.

-

Sharon Boxer: I worked in a virtual environment with Isabelle. I was immediately at ease and her skills, sensitivity and sense of humour easily transcended any language or cultural differences. Thank you for being there at the right time.....My journey has started and thanks to you I am really seeing things differently.

-

Samira Salman: Binnen een hele korte tijd begrijp je altijd precies waar ik tegenaan loop en welke vervolgstappen ik moet zetten. Geen standaard tips, maar echt punten die bij mij als persoon passen en mijn situatie.

-

Roy Martina: Isabelle is brilliant in finding the underlying patterns that you are not aware off. She helps you clarify issues you are struggling with. I recommend her for anyone who needs clarity, direction or a way out of circular thinking.

-

Ingrid Brockx: De hele samenwerking met Isabelle vond ik bijzonder. Isabelle wist steeds zeer goed in te voegen aan de veranderende situatie en toch het optimale eruit te halen. Chapeaux! Top gespreksleider die in korte tijd een zeer veilige sfeer kan creëren dat vrouwen verborgenheden hebben kunnen delen.

-

Kato Wessels: Er zijn muntjes gevallen. Mooie samenvatting, ik ga het elke dag wel even ga lezen. Stapje voor stapje leer ik bewust te zijn!

-

Wilfred Minnaard: She advised me in several situations and her comments were such that I felt much more at ease with myself. She comes back with very useful comments and advise. She is really interested in people and makes sharp analysis.

-

Carlos Erselina: Ook wanneer het een onderwerp betreft dat ze ogenschijnlijk niet beheerst, is ze in staat een heldere visie te formulieren. ze laat je anders kijken en neemt geen genoegen met een simpel nietszeggend antwoord. Haar bijdragen zijn van onschatbare waarde geweest.

-

Denise Boomer: Ik voelde hoe het is om aangeland te zijn bij mijn kern. Dit was alleen maar een korte sessie van ongeveer 15 minuten.

-

Henk Struik: Een sessie vol verwondering, herkenning, interne conflicten en uiteindelijk... licht! Isabelle zag het verborgene. Mijn belofte: laat zien wie ik werkelijk ben!

-

Alexander Plooij: You let my creative energy flow again. I reread your report from august on New Year's Eve. Incfredible: the report corresponds exactly with what I have now discovered in myself again.

-

Mirjam van Gaalen: Isabel voelt en vertaalt. Isabel inspireert. Isabel geeft duiding. Isabel leert je te vertrouwen. Na mijn zalige, verhelderende sessie met Isabel weet ik nu wat ontbrak, en kan ik niets anders dan rust en vertrouwen voelen.

-

Monique le Grand: Je hebt me precies aangereikt wat ik nodig had! De hele wereld zou mogen weten wat de waarde is van een gesprek met HET ORAKEL VAN ALMERE!

-

Annemarijn Oosterwelder: Isabelle helped me clarify my business plan (and my subsequent ideas), make it sustainable and viable. She still thinks along with me, asks critical questions and inspires me every week.

-

Martin Doolaard: Isabelle is een inspirerende, creatieve en een beetje dwarse denktanker. Vanuit haar behoefte aan concrete oplossingen ontrafelt ze van een op het oog ingewikkelde vraagstelling of formuleert in korte tijd een scala van alternatieve aanpakken, altijd realistisch en met oog voor het beschikbare budget.

-

Wil Roode: Isabelle is een pittige dame met een scherp oog voor details en zij is in het bezit van een goed creatief analytische talent, waarmee zij een goede adviseur is voor bedrijven die moeite hebben met het kiezen van een (strategische) richting.

-

Theia Ruffini: De sessie heeft mij nieuwe informatie gebracht op zowel inzichtelijk niveau alsook op de praktische vertaling daarvan. Aansporing en relativering. De sessie werkte ook daarna nog door.

-

Annette Hoorn: Ze ziet je echt en kruipt naar binnen, raakt aan wat naar voren mag komen. Weerstand en foefjes weet ze respectvol te benoemen en te omzeilen. Ze heeft iets wezenlijks veranderd. Er groeit een vertrouwen in mij dat ik niet eerder heb gehad.

-

Harmen Middelkoop: Verbluffend hoe snel en goed Isabelle feilloos tot de kern komt. En dat in verbinding en met humor. Nazorg gesprek was constructief.

-

Ellen Stel: Fijn en warm gesprek. En eindelijk begrijpen waarom ik voel wat ik voel en wat de oorzaak is. En geleerd hoe met bepaalde dingen om te gaan.

-

Tessa Steppé: Ze vertelde me dat ik stond als een huis en dat ik niet omver te krijgen was. Dat heeft me ver gebracht. Opgeven is nu geen optie meer. Momenteel doe ik alleen dingen die ik leuk vind en verdien bovengemiddeld.

-

Jolanda Heredia: Ik ben veranderd na de wandeling met Isabelle, ik durf meer, ik zie mijn eigen licht en voel tot in mijn ziel dat ik wat te bieden heb. Ik ben trots op mezelf.

-

Mariska van Woerden: Ik stond voor een moeilijke keuze. Jou gebeld voor peptalk. voelen had ik nodig. Wat er daarna gebeurd is, is onbeschrijfelijk, mijn dankbaarheid is oneindig, mijn energie is gaan stromen als nooit tevoren. Mensen en opdrachten komen op mijn pad, ik voel me sterker, rijker, groeiend!

-

Miranda Gaasterland: Ze voelde snel aan waar mijn uitdaging ligt. Vertragen, stil staan bij wat er is. 'Ik ben'. Zo mooi dat zij mijn gaven zag en het ook zo goed kon benoemen.

-

Julia Arnscheidt: Er is een enorme ruimte gekomen. Ruimte voor mezelf. Die ik mezelf vaak niet gun(de). De ruimte om 100% trouw te zijn aan mezelf. Ook je kijk en nadruk op systemen (bv. mijn gezin) vond ik verfrissend en waardevol.

-

Samira Salman: Al een tijd wilde ik een andere weg inslaan met mijn bedrijf. Dankzij een goed en fijn gesprek met Isabelle, wist ik wat ik écht graag wil doen. Gesprekken met mensen verlopen soepeler, kansen bieden zich nog duidelijker en sneller aan.

-

Manuele de Koning: Gisteren heb ik aangegeven waar ik mee worstel en zij gaf zeer nuttige feedback waar ik weer mee uit de voeten kan. En ik vind het zo een mooi gekozen naam; Thinkspirator.

-

Anoniem: Ik vond het een fijn consult. Het gesprek heeft mij goed gedaan. Er is meer rust en vertrouwen voor mijn verdere pad.

-

Jolanda Heredia: Isabelle begreep, wat ik niet meteen begreep. Ze opende direct mijn ogen, want inderdaad voel ik mij niet gehoord of gezien. Ik ga nu veel krachtiger en zelfverzekerder de onderhandeling in.

-

Ingrid Rozema: Isabelle stelt gedurfde vragen die maken dat je nadenkt over waar het écht om gaat. Ik ben enorm geholpen met de handvatten die ik van Isabelle heb gekregen. En echt waar.... je snapt er niks van.... maar ineens beginnen er dingen zomaar op hun plek te vallen.

-

Brigit van der Steeg: Ik ben geraakt die avond. Tot diep in mijn hart. Voor het eerst besefte ik als ouder pas echt dat mijn kind verdriet beleefde. Ik wist 't, voelde het niet, maar Isabelle heeft het wel gevoeld en dat gevoel daar ter plekke bij mij neer gelegd. Bewustwording van het echte verdriet van mijn kind door Isabelle's ogen. Heel bijzonder.

-

Michael Wedekind: in Isabelle we find one angel of a guide. A wonderful and caring person who adds lessons from her vast related knowledge and guides challenges to higher levels to enable you to find the keys yourself, for business and private life.

-

Linet Warburg: Het leuke met Isabelle is dat het lijkt alsof we "gewoon"een gesprek hebben, maar in no-time zitten we op "ziels- hartniveau" en gebeurt er een wonder: Isabelle laat glashelder de volgende stap zien die ik te gaan heb met mijn missie. Woorden schieten hiervoor echt te kort.

-

Willem Mulder: Isabelle kijkt waar bij jou knelpunten zitten waar jij dagelijks mee wordt geconfronteerd, en in een enkel gesprek jou daar in bijstaan en dat jij tot een openheid komt om op een betere manier mee verder te gaan.

-

Marco: Onze ontmoeting raakte me recht in mijn hart en ziel. Je vrolijke enthousiasme en open houding voelde zo vertrouwd dat ik me direct wilde openstellen. Door en via jou kon ik met mijzelf praten en me herinneren hoe ik me graag voel en dat ik echt mezelf wil zijn.

-

Gerhard te Winkel: Door het uitstekende gesprek en haar kwaliteiten als geïnteresseerd luisteraar heb ik me opengesteld. Dat heeft bijzondere resultaten opgeleverd. Ze heeft wijsheid en inzicht.

-

Nelleke de Vries: Isabelle Peper kan tijdens een gesprek en naar je verhaal te luisteren duidelijk maken wat er met je aan de hand is en advies geven welke kant je op kunt gaan om meer balans in je leven te hebben.

-

Ria Elstgeest: Isabelle tastte en zocht en kwam àchter mijn antwoorden te kijken… sprak uit wat ze zag en dat bleek wáár te zijn… een gevoel van ‘bloot’ heeft dagen lang om mij heen gehangen met als gevolg dat het ging wennen… en ik er mee aan de slag ben gegaan. Het heeft mij een gevoel van ‘gezien’ gegeven en daarmee zelfvertrouwen.

-

Vera Vandervesse: Mijn gesprekken met Isabelle Peper komen binnen. Zij weet mij te raken met één woord, één zin wanneer ik me in een stortvloed van ideeën bevind. Haar scherpzinnigheid, haar humor, haar betrokkenheid maakt dat ik weer focus heb en een stapje verder kom.

-

Thea Thibaudier:Isabelle is heel goed in staat om mensen snel te doorgronden en je daarop aan te spreken, vooral op die zaken die je zelf graag wilt ontkennen. Isabelle werkt als een spiegel, heel confronterend, maar zeker leerzaam.

-

Martine Mossou: Meester verteller, tovenaar met woorden

-

Martin Doolaard: Isabelle heeft het bijzondere vermogen om haar denken en voelen te laten samensmelten tot een altijd heldere vraag over het hier en nu. Zo laat ze mensen op natuurlijke wijze een nieuwe ruimte ontdekken van waaruit ze in beweging kunnen komen.

-

René Bolhuis: Isabelle nodigt uit en bevraagt op een zachtmoedige en scherpzinnige wijze. Zo destilleert zij belangrijke waarden en geeft deze expliciet terug zodat de dynamiek in de groep op een hoger plan komt. Onvermoede kanten komen daarmee tot bewustzijn, hetgeen de creatievteit sterk bevordert.

-

Gerhard te Winkel: Samen met Isabelle heb ik het project ‘Dichten buiten de grens van je gedachten’ opgezet. Dat was een bijzonder creatief proces, dat verrassend snel en soepel verliep. e is creatief en authentiek, bovendien is ze niet bang buiten de gebaande paden te gaan. Isabelle is inspirerend en betrouwbaar, fijn om mee samen te werken, een topper.

-

Arnoud Margadant: Isabelle heeft snel de essentie door van het vraagstuk. Door haar inhoudelijke insteek en zeer betrokken opstelling geeft ze je snel ideeën voor de oplossing. Desgevraagd helpt ze graag in het bereiken van die oplossing. Door haar denkkracht inspireert ze op effectieve wijze.

-

Eelco de Geus: Ik wil je graag ook bedanken voor al het meedenken en meewerken, wat je het afgelopen jaar hebt gedaan. Je input was altijd verfrissend en verrijkend voor me.

-

Judith de Jong: Ze is in staat zich op diverse niveaus te begeven en vanuit diverse invalshoeken te werken. Van daaruit brengt ze krachtige verbindingen tot stand. Isabelle is in staat mensen en hun talenten en kundes op de juiste plaatsen neer te zetten/samen te voegen om het beste resultaat te krijgen!

-

Saskia Smet: Isabelle is een inspirator pure sang. Ze helpt je om je business naar de volgende stap te tillen door haar totaalbeeld van de situatie te combineren met haar kennis en ervaring van marketing, innovatie en management.

-

Wilma Schaaders: Dank voor je grandioze gespreksleiding, zowel tijdens de Dag van de Dialoog 2013 als in 2014. Ook tijdens ad hoc gesprekken hier bij ons aan tafel weet je zo duidelijk puntjes op de i te zetten. En zelfs tijdens je workshop "Moodboard maken" weet je de dialoog in onszelf te zoeken.

-

Marja de Langen: Een prettige samenwerking en een goede voorbereiding, waardoor de bewoners van Almere Buiten zich vrij en ongedwongen voelden tijdens het houden van de dialoog.

-