Energetische Zingevingsmassage

Wat inzichtelijk gemaakt wordt in een gesprek, wordt direct verankerd in het lichaam met een energetische massage. Een bijzondere en volledige aanpak die verder gaat en je sneller verder brengt. Het werkt verhelderend, zingevend, rustgevend en sterkend, omdat

Wat inzichtelijk gemaakt wordt in een gesprek, wordt direct verankerd in het lichaam met een energetische massage. Een bijzondere en volledige aanpak die verder gaat en je sneller verder brengt. Het werkt verhelderend, zingevend, rustgevend en sterkend, omdat je het inzicht direct hebt verinnerlijkt.

De Zingevingsmassage combineert een inzichtsessie met een energetische behandeling, het gesprek wordt (bij voorkeur) direct gevolgd door de behandeling. In het gesprek leg ik feilloos de knelpunten bloot die jou belemmeren te zijn wie je in de kern bent, geeft ik helder aan wat nu voor jou nodig is om aan te pakken, bij stil te staan of op te ruimen. Dit inzicht doet wat met je lijf. Zoals angst en stress verstarren en aanspannen en blijdschap licht maakt. Lianne zorgt er vervolgens voor dat dit inzicht bekLIJFt. De massage laat in jouw lichaam precies dat gebeuren wat nodig is om dit inzicht te integreren en ermee verder te gaan. Heling van hoofd-hart-ziel in combinatie met aanraking van alle zintuigen, op alle niveaus. Het Verdiept en versnelt. Is fundamenteler. Meer verbonden en in harmonie. Je voelt je daarna thuis, alsof het nooit anders is geweest. Eerst massage en daarna gesprek is overigens ook mogelijk. Lianne weet intuïtief wat jij nodigt hebt en bereid je lichaam als het ware voor om de inzichten van de sessie goed te kunnen ontvangen. Afhankelijk van je situatie en onze mogelijkheden, besluiten we in welke volgorde we te werk gaan.

Duur
Het gesprek duurt in het algemeen anderhalf uur à twee uur (dit is inclusief ‘intake’), de massage duurt twee uur. Reken dus op ongeveer een dagdeel voor het geheel, inclusief verplaatsing van gesprek naar massage of andersom (15 minuten).

Kosten
Gesprekskosten zijn hier te vinden.
Massages kosten €99. Wie aanvullend is verzekerd kan vaak de kosten van de massage declareren.
Massage en gesprek factureren we apart.

Overige details
De zingevingsmassage is een samenwerking tussen Lianne Luijks van Body of Light en mijzelf. Het inzichtgesprek vindt in principe plaats bij mij in Almere Haven of in die buurt, de massage vindt plaats bij Body of Light, Oosterpad 62, 1402 NG Bussum. Om een zingevingsmassage te boeken, neem je contact op met Lianne: info@lianneluijks.nl of 06-51993652 of met mij.

NB.: Wanneer de kosten een drempel vormen voor deelname, maak dit gerust bij ons bespreekbaar.