Inzichtsessie: een diepgaand gesprek om jou op een duurzame manier weer op gang te brengen. We gaan naar jouw absolute kern, of van dat wat jou tegenhoudt. Ik geef woorden aan je uniciteit en handvaten om daarmee je leven in te richten. Het gesprek laat je geïnspireerd, bewust, gerust en op de manier die precies bij je past weer verder gaan. Met één enkele sessie kun je verder. Je krijgt een samenvatting van het gesprek om terug te kunnen lezen, een follow up sessie en ‘levenslange’ nazorg.

Mijn gave is direct de vinger op de zere plek te leggen. Ik maak glashelder waarom jij specifiek in deze situatie vastzit en laat je zien wat er voor jou nodig is om moeiteloos verder te kunnen. De inzichten die je krijgt zijn duurzaam en fundamenteel omdat ze zijn gekoppeld aan je eigen unieke persoon en omdat ze stoelen op je eigen wijsheid. Je vindt hiermee vervolgens zelf je weg. Pas wanneer je jezelf weer treft in een situatie waar je niet uitkomt, is het zinvol om weer een sessie in te plannen. Dat wijst zich vanzelf.

De kwesties waarmee je worstelt kunnen letterlijk overal over gaan, privé of zakelijk:

  • je persoonlijke ontwikkeling (bijv. Ik voel me onrustig, Ik begrijp niet dat ik hier steeds tegen aanloop?, Ik kom niet van de bank…, Waarom maak ik nooit iets af?…),
  • een vraagstuk met betrekking tot je onderneming (bijv. Waarom groeit mijn bedrijf niet meer? Ik krijg geen opdrachten/klanten? Klopt dit product bij me? Stoppen of doorgaan?…)
  • een situatie op je werk (bijv. lastige collega’s, moeite hebben met je werk, een situatie met je team…)
  • in je relatie (bijv. onbegrip naar elkaar, je voortdurend in een knipperlicht relatie bevinden, geen relatie kunnen vinden, etc.),
  • in je gezin….(bijv. moeite met een kind/je kinderen, veel onrust in het gezin, veel ruzie in het gezin, niet slapende kinderen,…)
  • ….

Ik richt me met name op snelle denkers en HSP-ers. De gesprekken zijn face to face of kunnen virtueel plaatsvinden (Telefoon, Skype, Zoom, Google Duo, WhatsApp, Messenger, etc.). Daarnaast kunnen ze worden gevoerd in het Engels, Duits en eventueel in het Frans en Spaans.

Een sessie is inclusief:

  • een uitgebreide samenvatting van je sessie
  • een virtuele/telefonische follow up sessie van een half uurtje. Deze plannen we enkele weken na de sessie zodat vragen kunt stellen en terug kunt komen op de materie die we hebben besproken en om te kijken wat de sessie voor je heeft gedaan.
  • ‘levenslange’nazorg waarin je te allen tijde bij me kunt terugkomen op wat er in de sessie aan de orde is geweest, voor nog eens een toelichting, een voorbeeld, etc.

Voor mijn tarief (waardering) klik je hier.

Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact met me op. De inzichten die je tijdens mijn sessies krijgt, kun je versneld verinnerlijken en beter laten beklijven als je het combineert met een massage: zingevingsmassage.

In deze interviews tijdens radio 6FM in Business, radio 6FM Zaterdag en ‘De Drijfveer’ van Golfbreker Radio vertel ik hoe het allemaal werkt en in deze prachtige beschrijving van Julia kom je ook veel te weten over mijn waarde en mijn werkwijze.