Jouw Privacy

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze verklaring heb ik zo

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze verklaring heb ik zo beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk mogelijk gemaakt, en zoveel mogelijk conform wie ik ben – open, helder en verbindend.

Allereerst: deze site heb ik voornamelijk als online visitekaartje en ik verzamel hier dan ook geen gegevens en jij laat hier geen online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter. Ik maak, als halve nerd, gebruik van Google Analytics, maar meer voor de fun, dan voor iets anders – ik moet het nou eenmaal niet van deze site hebben.

Bij mij draait alles om vertrouwen en vertrouwen hebben als uitgangspunt. Je mag er dus van uitgaan dat ik je gegevens alleen gebruik voor mijn eigen gebruik in verbinding met jou. Wat je bij mij achterlaat, blijft bij mij in omgevingen waarop ik – en velen met mij – als sinds jaar en dag vertrouwen. Daar is in al die jaren dat ik nu zelfstandig ondernemer ben nog nooit iets mee misgegaan en ik heb geen reden om aan te nemen dat dat nu anders wordt.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?
Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden je gegevens met derden gedeeld?
Ja, voor alle gangbare activiteiten die nodig zijn mijn bedrijf te runnen of die wettelijk verplicht zijn:
– bank, vanwege de verwerking van betalingen
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website

Wat doet Google Analytics terwijl je surft?
Via Google Analytics worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Je gegevens zijn goed beveiligd
Mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, ik werk met Google Suite in de cloud, waarop je mag vertrouwen dat alles veilig staat.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?
Je N/A/W/M gegevens bewaar ik in mijn contacten. Op jouw verzoek kan ik je daar uit verwijderen. Net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?
Neem contact met me op en we bespreken wat je precies wilt en wat we eraan kunnen doen.