Minisessies

In maximaal 15 minuten krijg je precies dat inzicht dat je nu nodig hebt om dóór te kunnen, zakelijk of privé. Het levert je o.a. inspiratie, moeiteloosheid, rust, zelfvertrouwen, energie, richting, balans en nog veel meer! Kortom, een cadeautje aan jezelf!

“Je advies was spot on!”
“Lieve Isabelle, je hebt me precies aangereikt wat ik nodig had! De hele wereld zou mogen weten wat de waarde is van een gesprek met HET ORAKEL VAN ALMERE.”
“Ik voel me 10kg lichter!
“Ik heb enorme zin om nu direct hiermee aan de slag te gaan!”
“Bijzonder…!”

Daar gaan minisessies over: precies dat inzicht krijgen dat je nu nodig hebt om dóór te kunnen, zakelijk of privé. Het levert je o.a. inspiratie, moeiteloosheid, rust, zelfvertrouwen, energie, richting, balans en nog veel meer! Kortom, een cadeautje aan jezelf!

Korte gesprekken van een kwartier, op het moment dat het jou uitkomt: je mag me te allen tijde bellen, appen, Skypen/Hangouten/Duo-en ed. of langskomen voor een minisessie. We hebben het gesprek ter plekke of maken daarvoor een afspraak.

Kosten:
De gesprekken kosten €15, ter plekke te voldoen of over te maken via een tikkieverzoek. Maak je naar aanleiding van deze minisessie een afspraak voor een reguliere sessie om nu écht een grote stap vooruit te maken, dan krijg je van mij die €15 weer als korting retour. Je mag je korting ook cadeau doen aan een ander. Neem hiervoor contact met mij op.

Ken je mensen waarvan je denkt dat ze baat hebben bij wat glashelder inzicht? Wijs ze dan a.u.b. op deze mogelijkheid.

Ik kijk uit naar onze verbinding!