Mijn inzicht brengt je bewust verder

Waarop je ook vastloopt, waarin je ook helderheid zoekt, duiding of (zelf)inzicht, of voor welke willekeurige situatie waarin je niet weet wat te doen, in één gesprek haal ik je uit je impasse en je weet precies hoe je verder kunt. Op de manier die precies bij jou klopt, dus inspirerend en motiverend. Ik voer diepgaande, verhelderende, reflectieve en inzichtgevende gespekken, waarmee je bewust verder gaat. Kijk bij mijn referenties, dat is een kleine greep van mensen die ik op deze manier weer op weg heb geholpen en overtuig jezelf. Ben jij al toe aan een nieuw inzicht?

De kwestie waarmee je worstelt kan letterlijk overal over gaan, zakelijk of privé: je bedrijf, je werksituatie, je opdrachtgever of juist je klant, jezelf, je levensdoel, je relatie, je kind(eren)…

Mijn gesprekken zijn intensief en diepgaand: ik ga op zoek naar de wortel van wat jou naar mij brengt. Mijn benadering van je vraagstuk is integraal en zo heb ik die zere plek doorgaans vrij snel te pakken. Je krijgt helder waarom jij specifiek tegen deze situatie aanloopt en ik bied je oplossingen en handvaten om verder te gaan op een manier die bij je klopt. Er voltrekt zich een bewustwording, gesprekken werken mede daarom geregeld nog enige tijd na. De inzichten zijn wezenlijk en raken aan jouw kern – je hebt er dus voor lange tijd wat aan.

Ik bied de volgende gespreksmogelijkheden:

 • Minisessie: een gesprek van ongeveer 20 minuten. Dit biedt voldoende inzicht in je situatie en je krijgt persoonlijke handvaten waarmee je geïnspireerd verder kunt.
 • Inzichtgesprek: wil je diep ingaan op je situatie en weten wat je wilt en/of wat je vervolgkoers is, dan is dit je vorm. Dit gesprek is zoals hierboven beschreven: intensief, diepgaand en wezenlijk. Met bijbehorende fundamentele oplossing, richting, handvaten, etc.
 • Inzichtsessies: een inzichtgesprek inclusief een uitgebreide, overzichtelijke samenvatting van ons gesprek, zodat je er altijd weer aan kunt refereren, terwijl je het geleerde in praktijk brengt. De ervaring leert dat hieraan veel waarde wordt gehecht en dat men met de tijd het inzicht steeds beter gaat snappen. Ook hoort hierbij nog een vraaggesprek van ongeveer een half uur, enige tijd na ons gesprek. Je hebt dan de tijd gehad om je inzichten gericht toe te passen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend en nu je weet waar je tegenaan loopt, kun je daar gerichter vragen over stellen. Overigens mag je altijd weer terugkomen op ons gesprek, voor mij is het belangrijk dat je de inzichten integreert en toepast.
 • Zingevingsmassage: in samenwerking met Body of Light te Bussum: De inzichten die je tijdens mijn inizchtgesprek of -sessie krijgt, kun je versneld verinnerlijken en beter laten beklijven als je het combineert met een massage: de energetische intuïtieve massage.
 • Andere vormen waarin ik verheldering en inzicht breng:

 • Dialoog: een gespreksvorm met een groep waarbij je ruimte schept om samen vruchtbaar om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt. Deze vorm bied ik bij voorkeur aan in samenwerking met Joost Burger omdat wij elkaar op een ongekende manier hierin versterken en er magie ontstaat.
 • Raadgever: in deze rol sta ik directie of (voorzitter van) bestuur bij met raad.
 • De kritische blik:
 • Ik richt me met name op snelle denkers en HSP-ers. De gesprekken (behalve de minisessies) zijn face to face (ik ga graag met je de natuur in) en kunnen uiteraard ook virtueel plaatsvinden (telefoon, Skype, Zoom, Google Duo of Meet, WhatsApp, Messenger, etc.). Daarnaast kunnen ze worden gevoerd in het Engels, Duits en eventueel in het Frans en Spaans.

  Klik hier voor mijn tarief.

  Heb je vragen of specifieke wensen voor een andere vorm, neem dan contact met me op.

  In deze interviews tijdens radio 6FM in Business, href=”http://nhgooi.nl/gemist/fragment/1106599/6FM%20Zaterdag%20-%20Orakel%20Isabelle%20Peper”>radio 6FM Zaterdag en ‘De Drijfveer’ van Golfbreker Radio vertel ik hoe het allemaal werkt en in deze prachtige beschrijving van Julia kom je ook veel te weten over mijn waarde en mijn werkwijze.