Mijn inzicht brengt je bewust verder

Waarop je ook vastloopt, waarin je ook helderheid zoekt, duiding of (zelf)inzicht, of voor welke willekeurige situatie waarin je niet weet wat te doen, in één gesprek haal ik je uit je impasse en je weet precies hoe je verder kunt. Op de manier die precies bij jou klopt, dus inspirerend en motiverend. Ik voer diepgaande, verhelderende, reflectieve en inzichtgevende gespekken, waarmee je bewust verder gaat. Kijk bij mijn referenties, dat is een kleine greep van mensen die ik op deze manier weer op weg heb geholpen en overtuig jezelf. Ben jij al toe aan een nieuw inzicht?

De kwestie waarmee je worstelt kan letterlijk overal over gaan, zakelijk of privé: je bedrijf, je werksituatie, je opdrachtgever of juist je klant, jezelf, je levensdoel, je relatie, je kind(eren)… Alles wat ik aanbied, voert altijd terug naar jouw essentie.

Mijn (inzicht)gesprekken & healings zijn daarom intensief en diepgaand: ik vind de wortel van wat jou dwars zit. Mijn benadering van je vraagstuk is integraal en zo heb ik de zere plek vrij snel te pakken. Je krijgt helder waarom jij specifiek tegen deze situatie aanloopt en ik bied je oplossingen en handvaten om verder te gaan op een manier die bij je klopt. Er voltrekt zich een bewustwording, gesprekken werken mede daarom geregeld nog enige tijd na. De inzichten zijn wezenlijk en raken aan jouw kern – je hebt er dus voor lange tijd wat aan.

Ik bied de volgende mogelijkheden om tot inzicht te komen:

 • Minisessie (€20): een gesprek van ongeveer 20 minuten. Dit biedt voldoende inzicht in je situatie en je krijgt persoonlijke handvaten waarmee je geïnspireerd verder kunt.
 • Inzichtgesprek / Klankbord / Sparring partner (€150*): wil je diep ingaan op je situatie en weten wat je wilt en/of wat je vervolgkoers is, dan is dit je vorm. Dit gesprek is zoals hierboven beschreven: intensief, diepgaand en wezenlijk. Met bijbehorende fundamentele oplossing, richting, handvaten, etc. Deze gesprekken duren ongeveer een uur à anderhalf uur.
 • Inzichtsessies (€325*): een inzichtgesprek inclusief een uitgebreide, overzichtelijke samenvatting van ons gesprek, zodat je er altijd weer aan kunt refereren, terwijl je het geleerde in praktijk brengt. De ervaring leert dat hieraan veel waarde wordt gehecht en dat men met de tijd het inzicht steeds beter gaat snappen. Ook hoort hierbij nog een vraaggesprek van ongeveer een half uur, enige tijd na ons gesprek. Je hebt dan de tijd gehad om je inzichten gericht toe te passen. Dat is niet altijd vanzelfsprekend en nu je weet waar je tegenaan loopt, kun je daar gerichter vragen over stellen. Overigens mag je altijd weer terugkomen op ons gesprek, voor mij is het belangrijk dat je de inzichten integreert en toepast.
 • Reading (€55*): een reading (psychic en/of mediamiek) van ongeveer 45 minuten. Intuïtief lees ik jou, en/of leg contact met een overleden dierbare en geef je de boodschap door die nu op jou van toepassing is.
 • Inzicht Reading (€95*): een reading (psychic en/of mediamiek) van ongeveer een uur. Intuïtief lees ik jou, en/of leg contact met een overleden dierbare en geef je de boodschap door die nu op jou van toepassing is. Daar gaan we ook samen over in gesprek zodat je die boodschap ook goed weet te plaatsen.
 • Inzicht healing (€150*): Je ontvangt van mij een healing en een boodschap. Na de healing gaan we dieper in op de boodschap, zodat ik die voor je kan concretiseren en je handvaten kan geven om hiermee aan de slag te gaan. Reken op ongeveer anderhalf. Drink voldoende water na deze healing! Een mooie manier om hiermee kennis te maken is tijdens het Heel halfuurtje. 
 • Betekenisvol schilderij (€225*): ik maak een intuïtief schilderij voor je of je gaat zelf aan de slag onder mijn begeleiding. Hiervan gaat een helende werking uit en ik geef er duiding aan, als nodig. Dit schilderij kan gemaakt worden naar aanleiding van een willekeurige situatie. Begin je iets nieuws? Worstel je met een ziekte? Is een dierbare overleden? Heb je iets te vieren? Het maken van het schilderij en duurt anderhalf uur à twee uur en is inclusief materialen. 

Andere vormen waarin ik verheldering en inzicht breng:

 • De juiste woorden: “Taal is, zeg maar, mijn ding”. Zoek je een bedrijfsnaam, een tagline, een naam voor een dienst of product, ik help je de naam of omschrijving vinden die precies klopt bij wat je ermee wilt bereiken.
 • Dialoog: een gespreksvorm met een groep waarbij je ruimte schept om samen vruchtbaar om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt. Deze vorm bied ik bij voorkeur aan in samenwerking met Joost Burger omdat wij elkaar op een ongekende manier hierin versterken en er magie ontstaat.
 • Raadgever: sparringpartner met inzicht en (ongevraagd) advies. We geven dit samen vorm.
 • De kritische blik: ben je iets aan het ontwikkelen, een product, een dienst, een training, een workshop, etc. Ik geef je de kritische blik en help je het aanbod te finetunen. Ook dit geven we samen vorm.
 • Zingevingsmassage: in samenwerking met Body of Light te Bussum: De inzichten die je tijdens mijn inizchtgesprek of -sessie krijgt, kun je versneld verinnerlijken en beter laten beklijven als je het combineert met een massage: de energetische intuïtieve massage. Voor het massagegedeelte geldt het tarief dat Body of Light hanteert

Heb je vragen of specifieke wensen voor een andere vorm, neem dan contact met me op. (*) Laat het aangegeven tarief nooit een drempel vormen, hier komen we samen uit!

Ik richt me met name op snelle denkers en HSP-ers. De gesprekken (behalve de minisessies) zijn op locatie en kunnen uiteraard ook virtueel plaatsvinden (telefoon, Google Meet, WhatsApp, Messenger, Skype, etc.). Daarnaast kunnen ze worden gevoerd in het Engels en eventueel in het Duits, Spaans en Frans.

In deze interviews tijdens radio 6FM in Business, radio 6FM Zaterdag en ‘De Drijfveer’ van Golfbreker Radio vertel ik hoe het allemaal werkt en in deze prachtige beschrijving van Julia kom je ook veel te weten over mijn waarde en mijn werkwijze.

Als ik aangeef dat ik mijn dienst aanbied op basis van dãna, dan kun je daarover hier meer informatie vinden.